Voor deze website moet javascript zijn ingeschakeld, wat u kunt regelen via de voorkeuren van uw browser. Gebruik eventueel het Help-menu van uw browser om uit te vinden hoe dat moet.

Vrijdagmiddag 21 februari om 16 uur vind de openingsceremonie plaats van het ooievaarsnest op de Doarpstún Snakkerbuorren. U bent hierbij van harte uitgenodigd!

We doen dat met een toespraak waarin alle jonge ooievaars van Fryslân opgeroepen worden om de nieuw beschikbare woonruimte te bekijken en met het uitrollen van de rode loper hopen we dat we spoedig nieuwe inwoners op het nest in Snakkerburen kunnen verwelkomen. We serveren beschuit met muisjes na afloop.

Wedstrijd: Wie het eerst een foto op de Doarpstún kan laten zien (die NIET is gefotoshopt uiteraard!) van een ooievaar die op DIT nest zit, krijgt een doos (kippen-)eieren en de eeuwige roem uitgereikt!

In onderstaande video legt Foppe nog even haarfijn uit waarom we de eerste foto’s binnenkort kunnen schieten…


Om de video op ware grootte te kunnen zien, klik dan hier en ga naar de facebookpagina van Omroep LEO met het hele verhaal.

Activiteiten op de Tuin

Wat is er allemaal te doen op de Tún?  Via deze link vind je het actuele overzicht van dit jaar.

P.S. Door omstandigheden kan het uiteraard zijn dat activiteiten worden verplaatst of komen te vervallen. Voor de actuele status kunt u onze Facebookpagina raadplegen.

 

Openingstijden

Ma - Do
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (5 jun-sept)
09.00 - 16.00
09.00 - 16.30
13.30 - 16.30

13.30 - 16.30

!! Let op, ivm. Coronasituatie kunnen er nog aangepaste openingstijden gelden. Zie bij de ingang van de tuin voor nadere info en bel gerust aan als het hek gesloten is.

Links

Contactgegevens

Het bezoekadres van de tuin is:
Stichting Doarpstún Snakkerbuorren
Oan ‘e Dyk 56
9083 AE Snakkerbuorren

E-mail:
info@dedoarpstun.nl

Telefoonnummer:
06 22901652

IBAN
NL50INGB 0005 0431 20

-->