Voor deze website moet javascript zijn ingeschakeld, wat u kunt regelen via de voorkeuren van uw browser. Gebruik eventueel het Help-menu van uw browser om uit te vinden hoe dat moet.

In deze tijden van donkere avonden en spannende nachten, is op Snakkerbuorren het nieuwe Kwartetspel Snakkerbuorren aangekomen. Vanaf heden ook te koop in onze winkel.

Ook in Leeuwarden is het spel verkrijgbaar bij Historisch Centrum Leeuwarden (HCL) aan de groene weg 1 en bij Vivánt in de Kleine Kerkstraat 11. Het spel zit verpakt in een mooi dekseldoosje en kost 5 euro. Het bevat 60 plaatjes met alles wat Snakkerburen kenmerkt: bijzondere soorten woonhuizen, de landelijkheid en de aanwezigheid van de Dokkumer Ee.

Wil je een prijs winnen met de aanschaf van dit spel? Er zijn 4 prijzen in de kwartetspellen verstopt. Wat kun je winnen: een 4 gangen diner aan de Dokkumer Ee, een rivercruise over de Dokkumer Ee, een dorpsexpeditie met 4 historische sterke verhalen en een fantastische hoofdprijs! Een overnachting in een B&B.

Met gezwinde spoed naar de winkel dus….

Voor meer informatie en een filmpje van het spel, klik hier:

Activiteiten op de Tuin

Wat is er allemaal te doen op de Tún?  Via deze link vind je het actuele overzicht van dit jaar.

P.S. Door omstandigheden kan het uiteraard zijn dat activiteiten worden verplaatst of komen te vervallen. Voor de actuele status kunt u onze Facebookpagina raadplegen.

 

Openingstijden

Ma - Do
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (mei-sept)
09.00 - 16.00
09.00 - 16.30
13.30 - 16.30
13.30 - 16.30

!! Let op, ivm. Coronasituatie gelden aangepaste openingstijden. We zijn gesloten, maar via de deurbel wel aanspreekbaar !!

Links

Contactgegevens

Het bezoekadres van de tuin is:
Stichting Doarpstún Snakkerbuorren
Oan ‘e Dyk 56
9083 AE Snakkerbuorren

E-mail:
info@dedoarpstun.nl

Telefoonnummer:
06 22901652

IBAN
NL50INGB 0005 0431 20

-->

Gezien de recente ontwikkelingen rondom het Covid 19 virus hebben we in lijn met de geldende regels moeten besluiten om de tuin te sluiten voor bezoekers. Het is helaas tot nader order daarom niet mogelijk om onze winkel of de tuinen zelf te bezoeken. Wel hebben we de bakfietsen weer gevuld en proberen we ze zoveel mogelijk gevuld te houden. Deze bakfietsen zijn te vinden langs de weg bij de ingang naar onze doarpstún. Betalen kan bij voorkeur digitaal, en indien het niet anders lukt via het kasje dat aan de fiets bevestigd is. Afhankelijk van de ontwikkelingen proberen we dit vol te houden zoals u van ons gewend bent!

Voor onze vrijwiligers die achter de schermen werken op de tuin zijn we op afspraak open, per dagdeel laten we maximaal 7 personen toe zodat de meest urgente werkzaamheden op en rond de tún wel doorgang kunnen blijven vinden. Deze mensen worden persoonlijk op de hoogte gebracht door onze coördinatoren. Zonder afspraak kunnen we je helaas niet toelaten.

Daarnaast blijven de richtlijnen van het RIVM onverminderd van toepassing. Dus:

  • Was vaak je handen met water en zeep, daarna je handen goed drogen
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes, om je neus te snuiten, gooi deze weg en was je handen
  • Schud geen handen
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen
  • Maximale groepsgrootte van 2 personen tijdens werk- en pauze activiteiten

Wilt u onze tuin in groepsverband bezoeken? Ook dat is momenteel even niet mogelijk. Zodra de situatie en regelgeving het weer toelaat ontvangen we u graag weer in goede gezondheid.

Tot dan, blijf gezond en pas op elkaar!

Groet, coördinatoren en bestuur