Voor deze website moet javascript zijn ingeschakeld, wat u kunt regelen via de voorkeuren van uw browser. Gebruik eventueel het Help-menu van uw browser om uit te vinden hoe dat moet.

In deze tijden van donkere avonden en spannende nachten, is op Snakkerbuorren het nieuwe Kwartetspel Snakkerbuorren aangekomen. Vanaf heden ook te koop in onze winkel.

Ook in Leeuwarden is het spel verkrijgbaar bij Historisch Centrum Leeuwarden (HCL) aan de groene weg 1 en bij Vivánt in de Kleine Kerkstraat 11. Het spel zit verpakt in een mooi dekseldoosje en kost 5 euro. Het bevat 60 plaatjes met alles wat Snakkerburen kenmerkt: bijzondere soorten woonhuizen, de landelijkheid en de aanwezigheid van de Dokkumer Ee.

Wil je een prijs winnen met de aanschaf van dit spel? Er zijn 4 prijzen in de kwartetspellen verstopt. Wat kun je winnen: een 4 gangen diner aan de Dokkumer Ee, een rivercruise over de Dokkumer Ee, een dorpsexpeditie met 4 historische sterke verhalen en een fantastische hoofdprijs! Een overnachting in een B&B.

Met gezwinde spoed naar de winkel dus….

Voor meer informatie en een filmpje van het spel, klik hier:

Activiteiten op de Tuin

Wat is er allemaal te doen op de Tún?  Via deze link vind je het actuele overzicht van dit jaar.

P.S. Door omstandigheden kan het uiteraard zijn dat activiteiten worden verplaatst of komen te vervallen. Voor de actuele status kunt u onze Facebookpagina of Instagram raadplegen.

 

Openingstijden

Ma - Vr

Zaterdag

Zondag (mei-aug)

09.30 - 16.00

13.00 - 16.00

13.00 - 16.00

Links

Contactgegevens

Het bezoekadres van de tuin is:
Stichting Doarpstún Snakkerbuorren
Oan ‘e Dyk 56
9083 AE Snakkerbuorren

E-mail:
info@dedoarpstun.nl

Telefoonnummer:
06 22901652

IBAN
NL50INGB 0005 0431 20

-->

Gezien de recente ontwikkelingen rondom het Covid 19 virus hebben we in lijn met de geldende regels kunnen besluiten om onze tuin weer open te stellen voor bezoekers. Hoera!! We zijn er zelf ook erg blij mee!

Wel hebben we voorlopig blijvend een paar regels moeten opstellen voor bezoekers van onze winkel. Net als in de gewone winkels ben je van harte welkom in de winkel met een mondkapje voor en hebben we ruimte voor een beperkt aantal personen in de winkel. Op de toegangsdeur staat het aantal aangegeven. Houd je hier svp aan zodat iedereen veilig zijn ding kan doen.

Voor onze vrijwiligers die achter de schermen werken op de tuin zijn hebben we een schema gemaakt van wie we wanneer verwachten. Houd je hier svp aan zodat we alle medewerkers verspreid over de week kunnen ontvangen. In overleg met onze coördinatoren is er uiteraard veel te regelen, maar houdt je svp aan dit schema. Zonder afspraak kunnen we je helaas niet toelaten.

Daarnaast blijven de richtlijnen van het RIVM onverminderd van toepassing. Dus:

  • Was vaak je handen met water en zeep, daarna je handen goed drogen
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes, om je neus te snuiten, gooi deze weg en was je handen
  • Schud geen handen
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen
  • Maximale groepsgrootte van 2 personen tijdens werk- en pauze activiteiten

Wilt u onze tuin in groepsverband bezoeken? Ook dat kan weer, neem hiervoor contact op met onze coördinatoren. Het nummer van de Tún is op de website te vinden.

Graag tot ziens, blijf gezond en pas op elkaar!

Groet, coördinatoren en bestuur