Voor deze website moet javascript zijn ingeschakeld, wat u kunt regelen via de voorkeuren van uw browser. Gebruik eventueel het Help-menu van uw browser om uit te vinden hoe dat moet.

Op zondagmiddag 22 augustus aanstaande is er op de Doarpstún Snakkerbuorren eindelijk weer het jaarlijkse oogstfeest. Ondanks een slecht voorjaar voor de tuin, en het nog steeds aanhoudende virus, hebben we in goed overleg (en met wat aanpassingen) kunnen besluiten om het feest door te kunnen laten gaan! We kijken er weer naar uit om u wederom op onze tuin te kunnen ontvangen.

Van één tot vijf uur kunt u genieten van de groene oase van de Doarpstún. Kraampjes met bloemboeketten, biologisch geteelde groente, fruit en pompoenen, vers van de akkers. Het middelpunt van alle gezelligheid is het terras en de kraam met gebak in de boomgaard.

Verder zullen er kramen zijn met ambachten, kunst en nijverheid uit de buurt. Onze imker neemt zijn bijenkorf met glazen wand mee. En gaat u de speurtocht ook doen? Het is leuk voor groot en klein en vooral groot mèt klein. De route gaat via alle uithoeken van het terrein.

Met een rondleiding over de Doarpstún, die gedurende de middag een aantal keren zal plaatsvinden, krijgt u meer achtergronden te horen over wat we doen en waarom.
Bij RadenMaar mag u een gokje wagen hoe zwaar onze grootste pompoen van dit jaar is en hoeveel aardappels er van een vierkante meter komen. Om 16 uur worden die aardappels live “gedold”. De hoofdprijs is de totale opbrengst.

Kinderen kunnen een bloempotten schilderen en klimmen op de strobalen. En voor de allerkleinsten een zandbak en waterkuip.

De toegang is gratis!

En nog een kleine tip: kom zover mogelijk op de fiets, dan heeft u het minste last van het zoeken naar een parkeerplek en kunt u bijna op de tún afstappen.

Graag tot ziens op onze tún, we hopen op mooi weer!!

Activiteiten op de Tuin

Wat is er allemaal te doen op de Tún?  Via deze link vind je het actuele overzicht van dit jaar.

P.S. Door omstandigheden kan het uiteraard zijn dat activiteiten worden verplaatst of komen te vervallen. Voor de actuele status kunt u onze Facebookpagina raadplegen.

 

Openingstijden

Ma - Do
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (5 jun-sept)
09.00 - 16.00
09.00 - 16.30
13.30 - 16.30

13.30 - 16.30

!! Let op, ivm. Coronasituatie kunnen er nog aangepaste openingstijden gelden. Zie bij de ingang van de tuin voor nadere info en bel gerust aan als het hek gesloten is.

Links

Contactgegevens

Het bezoekadres van de tuin is:
Stichting Doarpstún Snakkerbuorren
Oan ‘e Dyk 56
9083 AE Snakkerbuorren

E-mail:
info@dedoarpstun.nl

Telefoonnummer:
06 22901652

IBAN
NL50INGB 0005 0431 20

-->