Update website

Het is u vast al opgevallen, het onderhoud aan deze website laat wel eens wat te wensen over…

Omdat we ons dat terdege bewust zijn vermelden we hier graag dat we hard werken aan onze online presentatie. Uiteraard besteden we de meeste tijd graag aan het onderhouden van onze tuin, het ontwikkelen van onderwijscontent en het bedenken van nieuwe plannen over hoe we onze grond nog beter in kunnen zetten met een positieve nutriëntenkringloop zonder deze extra te belasten. En werken we aan een waterplan waardoor we beter bestand zijn tegen de langdurige droogte en het opvangen van grote hoeveelheden water tijdens die dikke buien die we tegenwoordig hebben. En last but zeker not least, werken we aan een optimale werk- en verblijfplek voor al onze (bijna meer dan 100!) vrijwilligers die er allemaal voor zorgen dat we mooie dingen kunnen blijven doen!

Zoals gezegd, we werken aan onze online presentatie. U zult daarvan de resultaten binnenkort kunnen aanschouwen op deze pagina. Mocht u echt niet kunnen wachten? Ga dan gerust naar onze Facebookpagina of Instagram voor het laatste nieuws. En mocht u echt up-to-date willen blijven, wordt dan donateur en ontvang de nieuwsbrief met de laatste updates.

Maar het allerliefst hebben we natuurlijk dat u ons gewoon bezoekt en zelf ervaart wat onze tún met mensen doet. Kom daarom gerust langs in Snakkerbuorren om dit Mienskipsproject zelf te ervaren!